söndag 8 februari 2009

Redan februari...

Och nu tror jag, peppar peppar..., att veckans släng av influensa är över och att jag, trots täppt näsa och slem i halsen kommer att bli frisk snart, men man ska aldrig säga aldrig...
Dessutom är sista premiären nu genomförd och det har redan hunnit bli februari månad år 2009. Det är galet vad tiden travar på.

I helgen var det alltså premiär på de resterande delarna av schlagershowen som jag inte tidigare kört. Det gick väldigt bra trots att vi på förmiddagen hade stageat dessa grejer på showscenen, vilken vi hade fått besked om att köra på, och sedan visar det sig på eftermiddagen att de bestämt sig för att flytta oss till lilla scenen (barnteaterscenen) för kvällens show... KAOS! Vi han inte stagea om så vi fick köra placeringar på känn på lilla scenen på kvällen och det gick ganska bra efter omständigheterna.

Så nu är det bara att cleana showerna och jobba på. Kanske kan det till och med finnas lite tid över för lite utforskande av livet här uppe i norrland och inte bara för att se hotellets alla väggar vilket det hittills varit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint att ni är har allt på plats nu! Hoppas du får hålla dig frisk och utforska Pitebygden lite mera också! :)